Self Tanning Lotion Body and Face

Dag 1:

Ok daar gaan we dan..

Enigszins huiverig lees ik de verpakking. na 5 uur zie je het optimale resultaat. Ik open de tube en de crème is wit.. Hé dat is verassend! Meestal is de crème van dat vieze niet veel belovende oranje van kleur, maar dit was lekker wit, een mild geurtje. Voor de zekerheid even handschoenen aan en gaan…. Hij smeert lekker, en trekt mega snel in, en dat is ideaal! Goed uitgesmeerd in de hoop dat ik geen strepen krijg. En als ik alle moed heb verzameld doe ik mijn gezicht, ook dit trekt snel in en smeert lekker, niet plakkerig. Ik ben benieuwd naar het resultaat! dat worden 5 lange uren;)

Dag 2:

Hey zie ik daar een weekendje kust?? Ja ik zie een zomers goedje verschijnen op mijn melkflessen;) Joepie!! Ik zie geen strepen of oranje gloed, dus helemaal goed. Ook lijkt het niet of ik 3 weken op het strand heb gelegen dus lekker subtiel. Ook heb ik zowaar weer een laagje op mijn gezicht gesmeerd, en het zag er natuurlijk uit!

Dag 3:

Heb me net weer ingesmeerd,  ik zie het wel, maar ben niet mega bruin en dat is natuurlijk ook fijn! Ik denk dat mijn witte melkflessen wat tijd nodig hebben;) wel zijn mijn armen wat bruiner en smeer ik lekker met de variant voor het gezicht. Dus om nou te zeggen dat ik megabruin ben, nee maar er begint een kleurtje te komen:) een dikke pluspunt!! Ik zie echt nergens strepen of vlekken of een oranje tint! Dus het is echt super!! Ben altijd erg wit dus het heeft even tijd nodig voordat ik eruit zie als na 3 weken Ibiza! Ook gelijk gecheckt of er vlekken op mijn kleding of lakens zaten, en dit was niet het geval, nog een pluspunt!

Dag 4:

Ik besluit toch om nu om de dag me te gaan insmeren, aangezien er nu al een mooi kleurtje zit en wil niet meteen mega bruin worden!

Dag 5:

Wegens omstandigheden heb ik me een paar dagen niet kunnen insmeren. Dus de gloed vervaagt weer.

Dag 11:

Nou, ik moet mijn benen verstoppen helaas, want het weer werkt niet echt mee…  Ik ben erg tevreden over dit product en begin morgen weer te smeren om de dag, want ik ga binnenkort op vakantie in Nederland, dus wil ik wel mijn mooie bruine benen showen;)

Nogmaals ben erg tevreden en heb al weer een nieuwe tube besteld;)

Groeten Laura Milia

 

 

 

Over Beauty By Liz

Ik ben Melissa Hollegien en heb in 2013 mijn visagie certificaat behaald.
Daarna ben ik ook gelijk begonnen met mijn eigen visagie-salon aan huis.

Ik verzorg de visagie voor elke gelegenheid, gaat u trouwen of heeft u een (gala) feest, of vindt u het leuk om gewoon een keer mooi op gemaakt te worden: Dit alles kan bij Beauty By Liz. Of wilt u liever niet de deur uit, dan kom ik ook graag bij u aan huis.

Door naar Beauty beurzen te gaan en cursussen te volgen probeer ik mijzelf te ontwikkelen en op de hoogte te blijven van de nieuwe trends.