Nagels

Gellak:

Gellak wordt ook wel gel nagellak, gel polish of soak off gel genoemd. Het is een nieuwe trend bij nagelstudio’s. Gellak combineert de eigenschappen van een gel met die van een nagellak in heel veel verschillende kleuren. De nagels zien er ongeveer twee weken fantastisch uit. Soms ook wel langer, mede afhankelijk van hoe hard de nagels groeien. Het bladdert niet, en het geeft de nagels een extra stevigheid. Scheuren en afbreken wordt hierdoor geminimaliseerd. Het is een ideaal product voor mensen die geen verlengde kunstnagel willen, maar wel mooi verzorgde nagels voor een langere periode.

Xtreme Fusion Gel versteviging of verlenging op de natuurlijke nagel

Xtreme Fusion Gel is een mix tussen acryl en gel. De gemakken van gel en de stevigheid van acryl. Het is hiermee mogelijk om de natuurlijke nagel een versteviging (overlay) te geven, maar ook om een verlenging te maken. Hierbij maak ik gebruik van sjablonen.

En dan..
De nagels groeien na de behandeling gewoon door, en daarom is het raadzaam om ééns in de drie weken langs te komen voor een nabehandeling. Hierbij vijl ik het oude product dun en zet ik er een nieuw laagje op. Hierbij kan natuurlijk voor een ander kleurtje en design gekozen worden.

Hoe behandel ik mijn nagels?
Hoewel de nagels heel stevig lijken, is het natuurlijk een breekbaar product. Behandel uw nagels daarom ook met zorg, en niet als gereedschap. Enkele tips op een rij:

– Verzorg uw nagelriemen tweemaal daags met nagelriemolie.
– Verzorg uw nagels en handen met een handcrème.
– Gebruik uw nagels niet om verpakkingen open te maken, of blikjes te openen.
– Ga niet aan uw nagels pulken.
– Tik niet met de nagels op een harde ondergrond. Hierdoor tikt u lucht onder de nagels.

Of voor meer informatie stuur een berichtje naar info@beautybyliz.nl of bel 0653962335

Over Beauty By Liz

Ik ben Melissa Hollegien en heb in 2013 mijn visagie certificaat behaald.
Daarna ben ik ook gelijk begonnen met mijn eigen visagie-salon aan huis.

Ik verzorg de visagie voor elke gelegenheid, gaat u trouwen of heeft u een (gala) feest, of vindt u het leuk om gewoon een keer mooi op gemaakt te worden: Dit alles kan bij Beauty By Liz. Of wilt u liever niet de deur uit, dan kom ik ook graag bij u aan huis.

Door naar Beauty beurzen te gaan en cursussen te volgen probeer ik mijzelf te ontwikkelen en op de hoogte te blijven van de nieuwe trends.