Blog van Sharon over verzorgings producten en make-up van Lavera en Boho

Natuurlijk mooi zijn; Beauty By Liz

Dat ik van natuurlijke producten houd is je misschien wel bekend.
Maar ondanks dat ik zo bezig ben met voeding en me kapot sta te zweten in de sportschool, vind ik het natuurlijk ook belangrijk om er een beetje goed uit te zien.
Daarom testte ik een aantal producten van Beautybyliz.nl
Ik ken Melissa (eigenaar van Beauty By Liz) van de sportschool en zij doet o.a. de visagie voor vele gelegenheden🙂

Wat ik zo tof vind aan haar producten, is dat deze op natuurlijke basis zijn gemaakt.
Ik hou zelf erg van een natuurlijke look, zonder al te veel extra’s en onder andere daarvoor kun je prima bij BeautyByLiz terecht.
Ik ontving daarom een superleuk pakketje, met onder andere deze producten;

IMG_20160428_193014
Het eerste product is de Carrot Cream. Jaa je leest het goed; wortel! Het is een crème die je huid een lichte, zonnige tint geeft door de wortel-extracten.
Ik moet zeggen dat ik vooral merk dat mijn huid hier zachter van word. Ik gebruik altijd crèmes voor ieder huidtype, maar hierbij merkte ik pas echt dat het deed wat mijn huid nodig had. Deze tube gaat wel leeg dus😉

IMG_20160428_195632
Vervolgens zag ik deze prachtige nagellak van het merk BoHo.
Ik vond dit een mooie natuurlijke kleur waar ook in kleding mee te combineren valt.
De nagellakken van Boho bestaan voor 73% uit natuurlijke ingrediënten. Hierdoor is de nagellak zacht voor je nagels. Dit zorgt ervoor dat je nagels ook nog eens verzorgd worden. Ik merk zelf dat de nagellak hierdoor heel mooi en glanzend van kleur is.
De nagellak droogt snel op en bleef nog lang zitten ook! Ook toen ik de restjes er met nagellak remover af wilde halen ging dit echt prima.

IMG_20160428_192657_20160429200709667
Toen kwam ik deze oogschaduw tegen. Dit setje bestaat uit vier glinsterende kleuren. Ideaal voor een avondje uit dus🙂 Het toffe hieraan vond ik, dat de oogschaduw zowel droog als nat kan worden aangebracht! Hierdoor kun je dus allerlei toffe effecten creëren.

IMG_20160428_192813
Dit is een bodylotion die mijn huid heerlijk zacht en soepel maakte. Ik heb nog wel eens last van een droge huid en dan vooral mijn handen. Deze bodylotion was daar de perfecte oplossing voor en rook ook nog eens heerlijk fris.
IMG_20160428_193119IMG_20160428_192411
Dit is een lippenstift op biologische basis en met een natuurlijke, maar intense kleur.
Het is een lippenstift die je lippen totaal niet uitdroogt en dat is precies wat ik nodig had. Mijn lippen worden namelijk zóó snel droog.. Ook vond ik de kleur van deze lippenstift echt heel erg mooi. Ik draag eigenlijk amper lippenstift omdat het mij vaak wat bleek doet lijken. Maar deze kleur was zo natuurlijk en rustig dat het juist mijn look versterkte! Deze lippenstift kan ik dus prima bij mijn dagelijkse make-up look gebruiken (:

De producten zijn dus van het merk Lavera. Dit merk maakt verzorgingsproducten met natuurlijke ingrediënten en de producten zijn biologisch. Overigens zijn ze ook niet getest op dieren.
Natuurlijk is dit lang niet alles wat Melissa in haar assortiment heeft. Maar hierdoor krijg je een voorproefje wat zij allemaal te bieden heeft.
Ik vind dat deze producten van Beautybyliz dus echt het geld waard en ook over de kwaliteit is niks op aan te merken! Ik zou daarom zeggen, neem even een kijkje op http://www.Beautybyliz.nl , want wat een leuke/goede producten heeft zij zeg!

Naamloos

Over Beauty By Liz

Ik ben Melissa Hollegien en heb in 2013 mijn visagie certificaat behaald.
Daarna ben ik ook gelijk begonnen met mijn eigen visagie-salon aan huis.

Ik verzorg de visagie voor elke gelegenheid, gaat u trouwen of heeft u een (gala) feest, of vindt u het leuk om gewoon een keer mooi op gemaakt te worden: Dit alles kan bij Beauty By Liz. Of wilt u liever niet de deur uit, dan kom ik ook graag bij u aan huis.

Door naar Beauty beurzen te gaan en cursussen te volgen probeer ik mijzelf te ontwikkelen en op de hoogte te blijven van de nieuwe trends.